| |
| xujabzne |
|
Začátečník

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 12:59 pm Předmět: platno za lidovku |
| |
| zdravim vsechny priznivce udelej si sam. Budu kupovat projektor, aukro, bazar, nemam dostatek financi, tzn. ze hledam k tomu adekvatne drahe platno. Nejlepe bila zed.) ale to neni mozne, na jedine bile zdi v pokoji je 4m plakat NY. Po precteni celeho fora me jako moznost zaujalo to platno z ikey. ALE! Existuje jeste levnejsi moznost? Pozdeji si urcite budu kupovat regulerni platno, proto chci v tuto chvili (na dobu dejme tomu pul roku) mit neco co pozdeji s klidem vyhodim. Chci aby se platno rolovalo, at hledam jak hledam nenasel jsem zadny obchod, ktery by nabizel pouze tubusy s mechanickym navijenim bez platna. Jako platno jsem premyslel zajit do metroveho textilu a nechat si usmiknout poradny kus bavlny (prosteradla..?). Nebo specialni platno pro malirske ucely, ma zvysenou gramaz 310/m2. Co by bylo podle vas idealni? Jako nahrada tubusu jsem uvazoval obyc dreveny podelny oval, na ktery by se platno rucne navijelo. Mechanismus asi neco jako u rolet. Diky za kazdou radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Trinom |
|
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 7:23 pm Předmět: |
| |
Ten Tupplur je pro tebe nedostupný? vždyť to stojí jen pár šupů a můžeš to používat i jako regulérní roletu. _________________ .
Kopiho a můj starý projektor
LED verze |
|
| Návrat nahoru |
|
| xujabzne |
|
Začátečník

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 10:04 pm Předmět: |
| |
tak jak dostupne to neumim odpovedet. Nvm kolik stoji presne.) na netu jsou dost skoupe informace, zitra jedu do brna tak se pujdu zeptat. Problemem take je, ze budu sedet blizko platna, tak 3,5m a strop mam skoro 4m, proto jsem chtel platno spoustet s velkou rezervou nahore, proto jsem uvazoval o te vyrobe hlavne. Nemate zkusenosti s tim malirskym platnem?
http://obchod.vytvarnepotreby.cz/index.php?obs=16&tex=64
to se sirkou 2,40m je prave idealni reseni, ale vubec si nedokazu predstavit jak bude vypadat obraz.Ale zas vypadaji dost hrube no. |
|
| Návrat nahoru |
|
| xujabzne |
|
Začátečník

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 10:10 pm Předmět: |
| |
| tak ja blb se mrkl na prvni odkaz v googlu(anno tupplur) a byl spokojen, az ted omrkl dalsi. To platno je teda hodne levne, to sem necekal, omrknu v prodejne a uvidim |
|
| Návrat nahoru |
|
| 4pepe |
|
Expert

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 5:20 am Předmět: |
| |
| no tak ten tuplur ťa výde rovnako a budeš mať aj navýjací mechanizmus akurát max šírka je 2m a dĺžka 2m. A ťažko povedať akú belosť má to plátno akurát čo má manželka rámiky z lidlu je to viac do žlta ako tuplur. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
RSS Kanál
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
 |