| |
| 4pepe |
|
Expert

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 6:07 pm Předmět: |
| |
pozri allinbox.com a ak vieš po francúzky tak máš vyhraté  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Trinom |
|
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 7:50 pm Předmět: |
| |
No pokud ten projektor není úplně malej, jakože tenhle moc velkej nevypadá, tak by to mělo jít. Problém je hlavně narvat někam ten velikej hořák  _________________ .
Kopiho a můj starý projektor
LED verze |
|
| Návrat nahoru |
|
| 4pepe |
|
Expert

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 9:27 pm Předmět: |
| |
no a ked ju tam už budeš mať ešte može byť problém s obýdením elektroniky a to môže byť horšie ako zmestiť horák do projektoru že trinom?
Postúpil si s tý projektorom od luny? Alebo je už pasé? |
|
| Návrat nahoru |
|
| Trinom |
|
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 9:54 pm Předmět: |
| |
No zdroj má kámoš doma, ale obávám se, že do Vánoc se na to podívat nestihne. A to se ještě modlím, aby byl zbytek projektoru v cajku. Ale po pravdě řečeno, pokud by nebyl Luna lojza, tak se mu to nestalo.
PS:Jemu totiž nehořel výboj ve výbojce, ale jemu hořel oblouk mezi kontakty mimo hořák. To byl prvotní problém. A pak když vyndal hořák z výbojky, tak při manipulaci štrejchl VN fousem o kostru, takže se není čemu divit, že zdroj udělal pápá. Snad jen zdroj. _________________ .
Kopiho a můj starý projektor
LED verze |
|
| Návrat nahoru |
|
| kotly |
|
Uživatel

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 7:53 pm Předmět: zdroj |
| |
hele ve zdroji je taková malá pojistka ta se dá odpájet nejlíp mikropajkou (rozložit a dat tam novej dratk nejde...)musí se hnat nová pojistka... já už jsem kámošovi pájel pojistku a za 5 minut hotovo doma jsem koukl do meho(kouzelneho)kufříku a našel jsem celej zdroj a dokonce byl i 300w snejně jako má kamoš (on mu zdroj vyhořel protože tam vzádu přecvaknul z 230 na nakejch 120voltu no nic spravil jsem a šlapemuto jak má.. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
RSS Kanál
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
 |