| |
| maestrum |
|
Expert

|
Zaslal: út březen 07, 2006 4:42 pm Předmět: |
| |
| Demostenes napsal: | | Tak me napadlo, co pouzit nejakou tu bilou desku (jak nekdo navrhoval, ze slusne odrazi, uz si nepamatuju jak se to jmenovalo) a na tu nejakym redenym lepidlem (hercules) tu balotinu prilepit? |
To je podle mě zbytečný. Jak z bláta do louže. To už rovnou můžeš použít libovolnou desku (třeba sololit), natřít to barvou a posypat balotinou. Vyjde to nastejno. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Demostenes |
|
Moderátor

|
Zaslal: st březen 08, 2006 9:55 am Předmět: |
| |
No, jenze to lepidlo by imho drzelo lepe..
2haniz: Dej sem jeste fotky toho tveho, zajimal by me rozdil, kdyz jsi to sypal primo do barvy. _________________ http://screens.endor.cz/project/last |
|
| Návrat nahoru |
|
| kovo.hemil |
|
Expert

|
Zaslal: st březen 08, 2006 12:09 pm Předmět: |
| |
| jeden z vyditelnejch rozdílů proč se to musí cukrovat je patrnej na druhé fotce kde levej horní roh je tmavej je to způsobené tím že jsem to přetřel lakem a ono to pak stratilo funkci vyzařovat . sehnal jsem originál plátno s balotinou a tam je to taky naneseno jenom sypáním ale není zřejmé jak to udělali. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Demostenes |
|
Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
| pole |
|
Začátečník

|
Zaslal: út srpen 08, 2006 1:17 am Předmět: |
| |
Mozno je to blbost co poviem. Vzivote som totizto nedrzal tu balotinu v ruke takze neviem ake je to skutocne jemne zrno. Ale napadlo ma nanasat ho tak ze ho nasypem namieto farby do striekacej pistole (mam taky nastavec na vrtacku) alebo nasypem do syfonovky dam bombicku a striekam. Slo by to. Ak je to zrno naozaj jemne malo by to ist. Ak je to asi ako piesok tak nic  |
|
| Návrat nahoru |
|
| supec |
|
Uživatel

|
Zaslal: pá květen 25, 2007 8:54 am Předmět: otazka na kovo-hemila |
| |
| hemile pouzivas nakonec desku s balotinou, nebo to rolovatelny platno do stropu? a proc? |
|
| Návrat nahoru |
|
| kovo.hemil |
|
Expert

|
Zaslal: pá květen 25, 2007 10:22 am Předmět: |
| |
Desku už dávno nepoužívám na jeho místě je ta autoplachta. Důvod je ten že ta balotina mírně rozmazavá pixely a to mě celkem žralo, a za další jsem přišel na to že 400w v pohodě nasvítí i obyčejnou zed takže balotina hlavně asi poslouží tomu kdo má slabou výbojku  |
|
| Návrat nahoru |
|
| supec |
|
Uživatel

|
Zaslal: pá květen 25, 2007 12:02 pm Předmět: balotina |
| |
| a pouzival jsi tu nejjemnejsi? Balotina 159s - 1-50um |
|
| Návrat nahoru |
|
| kovo.hemil |
|
Expert

|
Zaslal: pá květen 25, 2007 2:16 pm Předmět: |
| |
| No žádal jsem tu nejjemější, ale jestli byla to už ti dneska neřeknu. |
|
| Návrat nahoru |
|
| supec |
|
Uživatel

|
Zaslal: po květen 28, 2007 12:20 pm Předmět: kolik kg? |
| |
kolik balotiny je potreba na plochu 2x2m? nechce se mi kupovat celejch 25kg a mam moznost koupit trochu draz mensi mnozstvi...
u 25kg je cena 48Kc/kg
u mensiho je cena 60Kc/kg
taky se chci zeptat na to cukrovani - jakto, ze to haniz zamichal do primalexu a fungovalo to taky? |
|
| Návrat nahoru |
|
| kovo.hemil |
|
Expert

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 10:00 am Předmět: |
| |
| Spotřeba je dána také tím jak jsi šikovnej a kolik toho odpadne po aplikaci ,váha co jsem posuzoval se moc nezvíšila takže toho tam moc nebude řekl bych že tak do 4 kg i stou ztrátou by mělo stačit. Co se týče zamíchání do primalexu tak nevím jak to hanisovi mohlo fungovat snad to ještě brousil nebo vymejval mě osobně to nefungovalo. Efekt záření se ztratil taky když jsem to přetřel bezbarvím lakem, prostě to tam musí držet za kousek,sice se postupně některé zrna časem odloupnou , ale to mě dělá i plátno originál firemní. Ve firmě co vyráběli značky mi říkali že tam tu balotinu do barvy lisujou pod vysokým tlakem |
|
| Návrat nahoru |
|
| Demostenes |
|
Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
| check |
|
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 6:36 pm Předmět: |
| |
Herkules, když ztvrdne, tak už neni bílej ale takovej bílo průsvitnej ne? To je pak na pytel.
Kovo.hemil řikal, že třeba i bílej sololit má nižší procento bělosti než dobrá bílá barva. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Demostenes |
|
Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
| check |
|
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2007 7:37 pm Předmět: |
| |
| Já myslel, že balotina jenom to světlo ostří do bodu, ale samotný světlo se odráží od podkladu. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
RSS Kanál
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
 |