Reflexivní folie Fasson Economy 544
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra DIY projektory -> Projekční plochy

shuker Odpovědět s citátem
Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2007 10:54 pm    Předmět: Reflexivní folie Fasson Economy 544

Nezkoušel už nekdo reflexivní folii co se používá např na bilboardech, značkách atd. ? Viz co pi?ou borci tady:

http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?action=vthread&forum=16&topic=1982&page=1

150 Kč m2. A navíc podle mě mnohem lepší ne? balotina.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

check Odpovědět s citátem
Moderátor
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 2:54 pm    Předmět:

najdes, kde se to da koupit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

gaspode Odpovědět s citátem
Začátečník
Začátečník

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 11:03 pm    Předmět:

Jednou jsem zkoušel světle stříbrnou samolepicí fólii určenou do řezacího plotteru k výrobě reklam. A co se pamatuji, tak sice odrážela opravdu hodně, ale velmi směrově. Snad pokud by existovala nějaká, která odráží difusně, tak by to bylo zajímavé.

tracy Odpovědět s citátem
Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 1:52 am    Předmět:

Hmm, plotrovací fólie je podle mně úplně něco jiného. Fólie na dopravní značky odráží světlo difuzně, je to v podstatě odrazka - tisíce mikroskopických zrcátek.

Kdyby se dala někde koupit za tu cenu a v dostatečné šířce, tak kupuju hned dvě.

Trinom Odpovědět s citátem
Administrátor
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 7:04 am    Předmět:

tracy napsal:
Fólie na dopravní značky odráží světlo difuzně, je to v podstatě odrazka - tisíce mikroskopických zrcátek.
Ta není difúzní ANI NÁHODOU! Jen si k ní zajdi v noci s baterkou...

Naposledy upravil Trinom dne pá květen 25, 2007 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky

kovo.hemil Odpovědět s citátem
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:33 am    Předmět:

foliji na značky už jsem taky zkoušel jen sice kousek protože ta co mi nabízeli byla drahá jak svina a musím podotknout že to zářilo tak hodně že se na to nedalo koukat a odklon nepatrnej od osy měl za následek ztrátu odrazu takže to možná bylo použitelný na velice slabé výbojky a pro jednoho koukajícího diváka. ale pokud stojí toto jen 150kč za metr tak by stálo za úvahu to zkusit asi to bude něco jiného na? co jsem testoval já Laughing na druhou stranu mi bysme spíše potřebovaly aby světlo prošlo krz plátno od něčeho se odrazilo a zpátky se na plátno vrátilo aby to jako zářilo až za ním
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky

Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 11:44 am    Předmět:

No, pokud by to bylo moc směrové, tak by se dala ta fólie třeba přetřít bílou barvou. Problém je, jak to rovnoměrně nanést.

Ale to už se tu řešilo...

shuker Odpovědět s citátem
Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 8:04 pm    Předmět:

Na okounovi pisou, ze pouzivaji matnou sedou variantu. Efekt pry je dokonaly. Pozorovatelne i z vetsich uhlu, zadny hotspot. Vyrovna se platnum za desitky tisic.

http://www.okoun.cz/boards/domaci_kino?searchedStrings=Fasson&page=1

Koupit se to da tady:
http://www.spandex.cz/

Nalepit se to da na jakoukoliv rovnou plochu stejnou metodou jako se davaji polepy na auta - jarova voda. Pripadne to zvladne nalepit na velkou PVC desku nejaka reklamni agentura.

supec Odpovědět s citátem
Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 1:09 pm    Předmět: avery

myslite, ze by to slo rolovat - treba zatizeny dole nejakou listou?? neodlepovala by se ta samolepka casem od toho podkladovyho papiru?
prej je to to samy jako Avery 544, jedinou co dokazu najit je Avery 500 Event Film 544, je to ona?

Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 1:38 pm    Předmět:

Pokud se to dá sehnat v dostatečné šířce, tak bych to vůbec na nic nenalepoval. Jestli chceš rolovací plátno, tak jednoduše zapudruj tu zadní lepivou stranu a hotovo.

Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 1:53 pm    Předmět:

no sehnat se da "jenom" 125cm sirky, coz by zrejme znamenalo trochu to nastavit ze dvou kusu. problem je, ze bez papiru a lepidla to ma tloustku jenom 0,075mm, coz se mi zda malo, aby se to nepotrhalo atd... no uvidime, pokud to nepujde, tak to nalepim na sololak nebo plastovou desku.
Nebo by mozna stalo za pokus zkusit to nalepit na tupplur, ten ma nejakou poplastovanou vrtvu z druhy strany.

EDIT:

citace:
Pokud potrebujes svinovaci,tak i na to je reseni.Reklamaci delaj autoplachty s reklamou a ta plachta je vynikajici matros.Kdyz se na ni nalepi folie Fasson, jde normalne svinovat jako kterekoli jine platno. Mechanismus neni uz problem.

takze to by snad melo jit Very Happy asi to zkusim, ta folie je za 3m 350Kc + doprava, takze to bude v pohode cena i na pokusy

Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 2:17 pm    Předmět:

125cm šířky (na výšku) je úhlopříčka přes 2m (při 4:3). To by mohlo stačit z jednoho kusu, ne?

A vlastní váhou (+nějaká lišta) se to určitě nepotrhá.

swommer Odpovědět s citátem
Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 10:16 pm    Předmět:

No, ja bysem mel tech 125cm na vysku a cca 166cm na sirku, coz odpovida formatu 4:3. Zatim uvazuji o Tupplur, ale kdyby to bylo lepsi...

Uživatel
Uživatel

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 5:54 pm    Předmět: 544

tak jsem na to zatim jenom posvitil baterkou a vypada to ze to moc reflexni neni:( uvidime az zatemnim a zkusim projekci, ale zatim zklamani...

kovo.hemil Odpovědět s citátem
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 9:44 am    Předmět:

Tu co jsem testoval já tak zářila až moc, ale pokud jsi uhnul od osy třeba 30cm tak už to tmavlo.Bylo to až moc směrové , ale zase to svítilo pomalu samo od sebe Laughing A další problém byl s cenou , stála asi 1000,- za 1m2 bez daně Shocked
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra DIY projektory -> Projekční plochy
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Choose Display Order
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
User Permissions